Termékek és szolgáltatások

Cégünk legnagyobb értéke a rugalmasság. Mivel mind a habszivacs feldolgozását, stancolását, mind pedig a hozzá tartozó huzatok varrását, gépi hímzését házon belül oldjuk meg, így a legkülönlegesebb igényeknek tudunk megfelelni.

Két és fél évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük a bútoripari szabványokat, így a szokásos méretű matracokat általában raktárról, vagy rövid határidőn belül tudjuk szállítani, ugyanakkor hasonló kondíciókkal vállaljuk habszivacs matracok egyedi méretre vágását is.

Műszaki megoldásaink

Saját hatáskörben vállaljuk műszerek, szerszámkészletek, orvosi- vagy törékeny eszközökhöz szabott egyedi doboz-, és táskabélések stancolását habszivacsból.

Szűrőszivacsra van szüksége akvarisztikai eszközeihez, kerti tó vagy úszómedence vizének tisztításához? Különböző típusú anyagokból választhat. Az általunk forgalmazott habokat megtalálja a Habtípusok menüpont alatt.

Ezen túlmenően egyedi igények szerint vállaljuk csomagolástechnikai és bútoripari habok vágását, értékesítését.

Szezonális termékeink

Vállaljuk kerti garnitúrákhoz ülőpárnák gyártását egyedi méretben lapszivacsból vagy daráltszivacsból (szivacsgranulátumból). Bármely, a piacon elérhető, vagy saját készítésű hintaágyához új párnákat vagy esővédő tetőt (ponyvát) készítünk.

Tavasztól őszig készletről elérhető termékünk a napozószivacs.

Nyersanyagok

Üzletünkben kilós kiszerelésben vásárolhat darált szivacsot.

Késztermékeink

Portfóliónk habszivacs és textiltermékek tekintetében a mindennapi élet legkülönbözőbb területeire terjed ki.

A legkisebbek számára szabvány méretű kiságyba való, mosható huzattal ellátott matracot tartunk készleten. A nagyobbaknak gyermekfotellel, az óvodásoknak oviszsákkal tudunk szolgálni, melyekre akár a gyermek óvodai jelét, vagy nevét is rá tudjuk hímezni.

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett, így termékeink között megtalálhatók a mosható szatyrok, táskák, vászonzsákok, melyeket szintén egyedi mintával, hímzéssel tudunk személyre vagy cégre szabni.

A házikedvenceknek kutya- vagy macskapárnával tudunk kedveskedni.

Tovább is van…

Nem találta azt, amit keresett? Ne keseredjen el, inkább hívjon minket vagy írjon nekünk, és mi igyekszünk megvalósítani az elképzelését:

Kapcsolat